Slecht weer? Je kan gratis gaan plonzen in Aqualibi

En toch zomert het in Walibi!

Voor wie van de vakantie wou genieten in eigen land, is het kwakkelweer tot vandaag een serieuze spelbreker geweest. Zelfs een gezinsuitstap naar één van onze pretparken viel voor velen bijna letterlijk in het water en dit zullen ook de pretparken zelf geweten hebben.

Aqualibi

Zowat elke pretpark zoekt naar ‘last-minute’ regelingen en initiatieven naar het publiek toe. Vorige week hadden we het al over de ‘summer nights’ in Bobbejaanland, ook Walibi heeft voor haar bezoekers een flinke geste in petto. Als in het pretpark plotse of aanhoudende regenbuien de pret komen bederven, kan je er nog tot eind juli gratis terecht in het bijbehorende tropische zwemparadijs Aqualibi. Op deze manier kun je met je gezin toch nog genieten van een beetje ‘echte’ zomer.

[related-posts]

Maar net als in Bobbejaanlaand, rekent de directie van Walibi er ook op dat het weer in de nabije toekomst zal omslaan en wellicht wacht ons nog een bijzonder warme augustusmaand. Vandaar dat het park op zaterdagen 2, 9 en 16 augustus uitzonderlijk open zal zijn tot 23 uur. Gewoonlijk sluit het om 18 uur en lang voor zonsondergang. Bijgevolg zal ‘Walibi by night’ een aparte belevenis zijn en op zich al een reden om met het gezin een extra uitstap naar Waver te plannen.

Nieuw én handig in Walibi is ook dat er bij de populairste attracties borden zijn geplaatst, waarop je de wachttijden kan lezen. Zo weet je ongeveer waar je aan toe bent, als je in de file staat.

Meer info over het attractiepark en het zwemparadijs: walibi.com en aqualibi.com .