Ook jij kan de sportieve toer op met BV’s!

Op 19 september met z’n allen in de weer voor het goede doel.

Dat vele van onze bekende sportverslaggevers fanatieke sporters zijn zal niemand verwonderen, maar dat een Will Tura op 75-jarige leeftijd nog dagelijks een uurtje gaat joggen en Luc Appermont (66) een eind fietsen, is al opmerkelijker. Bijna elke BV -ook politici!- heeft wel één of andere sportieve hobby.

Wat Bartel Van Riet zoal letterlijk in zijn mars heeft (wandelen), en of Kim Clijsters met een fiets net zo goed overweg kan als met een tennisracket en of Gella Vandecaveye evenveel vechtlust kan tonen op een mountainbikeparcours als op de tatami? Dit zal je met eigen ogen kunnen vaststellen op zaterdag 19 september aan onze Belgische kust. Meer nog, je kan met hen en tal van andere BV’s aan je zijde je favoriete sport beoefenen!

Sea First Foundation:

De Amanprana North Sea Challenge is een jaarlijks evenement voor het goede doel: voor elke inschrijving wordt 5 euro geschonken aan de Sea First Foundation, een organisatie die oceanen en hun fauna en flora probeert te beschermen. Dit jaar staat de challenge in het teken van ‘een propere zee’. De gigantische hoeveelheid plastic die ronddobbert in onze oceanen moet snel aangepakt worden en daarvoor is sensibilisering nodig. De Nederlander Dos Winkel is één van de oprichters van de Sea First Foundation:


(lees verder op de volgende pagina)