Officiële trailer Game of Thrones seizoen 6 vrijgegeven

En die verklapt heel wat!

Nog even en dan begint eindelijk het zesde seizoen van Game of Thrones. Dit wordt het eerste seizoen waarbij de makers de boeken niet als inspiratiebron konden gebruiken, aangezien George R.R. Martin het zesde deel The Winds of Winter nog aan het schrijven is. Het zorgt voor extra spanning. Wie de boeken had gelezen, kon immers min of meer voorspellen wat er zou gebeuren. Nu weet niemand wat ons te wachten staat. De trailer geeft al wat geheimen prijs, maar wekt vooral meer vragen op.
De hamvraag: is Jon Snow dood of niet? De makers doen in ieder geval veel moeite om dat te insinueren, maar juist daarom lijkt het zo onwaarschijnlijk. Voor de rest krijgen we te zien hoe Jaime en Cersei op wraak zinnen, Melisandre aan haar geloof twijfelt, Khaleesi in voddenkleren in een Dothraki-stad aankomt en hoe er (zoals gewoonlijk) heel veel gevochten wordt.
Zou het trouwens kunnen dat Ned Stark dit seizoen weer opduikt? Wie goed kijkt, kan een glimp van hem opvangen op 1:00. Het beeld is niet heel duidelijk, maar het ziet ernaar uit dat hij links in beeld te staat en zijn zwaard te trekt. Toch?

HBO / Game of Thrones
HBO / Game of Thrones


Video “Game of Thrones seizoen 6: trailer”:

https://youtu.be/CuH3tJPiP-U