YESSS: In deze eerste slaafvrije chocoladewinkel kijk je je ogen uit

Genieten zonder schuldgevoel.

Het Nederlandse chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft wel een zeer bijzondere missie. Niet alleen wil het erin slagen om 100% slaafvrije chocolade op de markt te brengen, het vindt ook altijd de meest vernieuwende smaken uit. Het merk verkoopt natuurlijk de typische klassieke chocoladerepen, zoals één met witte, bruine of zwarte chocolade, maar daarnaast vernieuwt het ook voortdurend zijn assortiment. Je kan altijd andere speciallekes uitproberen, zoals bijvoorbeeld ‘popcorn discodip’, ‘melk cola’ of ‘gember citroen’.

[related-posts]

Tony’s Chocolonely’s verovering van de chocoladewereld gaat steeds verder. Meer en meer begint het merk op een echt Willy Wonka-bedrijf te lijken (maar dan zonder Oempa Loempa’s die voor niets moeten werken). Zo opende deze maand de eerste enige echte Tony’s Store in Amsterdam!winkel_tony_chocolonely

Je kan er van de nieuwste speciale repen proeven én je ogen uitkijken. Tony zelf noemt het geen winkel maar een ware  chocoladebeleving. Naast chocolade kan je er ook merchandise van Tony’s Chocolonely kopen zoals babyrompertjes, notebooks en thermosbekers. Vooral de mega-reuze-super-grote chocomaat die choc-vol Tony’s repen steekt, springt in het oog en geeft je het gevoel dat je de hemel op aarde hebt gevonden.
Wil je de winkel een bezoekje brengen als je eens in Amsterdam bent? Omcirkel dan zeker de Polonceaukade 12 op je stadsplan.

tonyschocolonely_winkel