Honderden mensen luisteren naar pianoconcert van kind

Hij voelde zich een echte artiest!

In Minneapolis (VS) stroomden zaterdag honderden mensen naar de voortuin van Dylan Spoering om zijn pianoconcert bij te wonen.  Dit meldt Fox 9 News.

Video:

De jonge Dylan had posters gemaakt om zijn gratis opvoering aan te kondigen.  Op een dag fietste lokale muzikant Thomas Rehbein voorbij Dylan’s tuin, zag het bord en besloot een Facebook-event aan te maken.  Thomas hoopte op deze manier mensen aan te moedigen om naar het concert te komen luisteren.

pianoopvoering2

[related-posts]

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]”Ik heb geen enkel idee wie Dylan Spoering is, maar hij maakte dit bord en plaatste het in zijn voortuin, ik zag het toen ik naar huis fietste,” schreef Thomas op de Facebook-pagina.  “Zou het niet cool zijn als er een heleboel mensen kwamen opdagen voor zijn gratis concert?”[/highlight]

Ondanks de regen, stroomden ongeveer 400 mensen toe om Dylan aan te moedigen.  Er werd vol enthousiasme gesupporterd, enkele fans hadden zelfs borden gemaakt en sommigen noemden zich “Dylan Heads“.

pianoopvoering3 pianoopvoering4

[related-posts]pianoopvoering5

En Dylan… die glunderde en gaf zelfs een bis-nummer!  Bovendien aarzelde hij niet om een nieuwe opvoering voor augustus te plannen.

pianoopvoering7 pianoopvoering6