HEMELS: vanaf nu kan je cocktails bij je thuis laten bezorgen

Negroni

Voor een zalig avondje-in!

Goed nieuws voor wie in Antwerpen woont: je hoeft zelfs niet meer buiten te komen om van de lekkerste cocktails te kunnen genieten. Nicolas Oorts en David Vanheesbeke van Miraeus Cocktails kwamen op het geniale idee om van hun signature cocktails een take-away-concept te maken. ‘Need a drink?’ doopten ze hun concept. Blijf dus lekker thuis, nodig wat vrienden uit en laat die hemelse drankjes naar jou komen in plaats van andersom. Want zo’n professioneel gemixte Rum Punch, Negroni of Aviaton smaakt nog beter als je daarvoor niet buiten hoeft te komen. Toch?

Stijlvol nippen.

De verse cocktails komen in een mooi apothekersflesje toe, mét handgeschreven label. Je hoeft enkel het bijgeleverde ijs toe te voegen en de cocktails met de voorziene garnituur te dresseren. Het assortiment wisselt per seizoen en is een mix van eigen creaties en eeuwenoude klassiekers. Wat dacht je bijvoorbeeld van Snickers old fashioned? Een klassieke American Bourbon met een infusie van Snickers. Dat moét wel lekker zijn!

Hoe en waar?

Bestellen is poepsimpel, maar kan helaas enkel voor wie in Antwerpen woont. Je gaat naar de site van deliveroo en maakt je keuze. Daar kan je kiezen tussen 5 of 10 cocktails, waarbij één drankje steeds gratis is. Prijzen variëren tussen € 7 en € 10 per stuk.  Bestellen kan van woensdag t.e.m. vrijdag tussen 16u en 22u30 en tijdens het weekend van 12u tot 22u30.
Kan je om een triestige reden niet bestellen, maar heb je nu zin in cocktails? Voor deze 10 overheerlijke drankjes heb je slechts 2 ingrediënten nodig.

Snickers Old Fashioned
Snickers Old Fashioned