Genieten van een cocktail terwijl je gratis een nieuw kapsel krijgt? Blow Dry Bar in Antwerpen!

“Iets gaan drinken” krijgt een geheel nieuwe betekenis!

Pop-up stores zijn in de laatste jaren een groot succes geworden. Even een nieuw concept aan het publiek onthullen en ineens testen of de zaak goed draait. Deze nieuwe pop-up, een Blow Dry Bar van L’Oréal Paris, geleid door niemand minder dan Jani Kazaltzis, zal ongetwijfeld veel volk trekken. Het is een initiatief van L’Oréal ter promotie van hun nieuwe stylinglijn Studio Pro.

haar


Het concept bestaat al langer in New York, Amsterdam, en Berlijn: je zit gezellig van je drankje te genieten, en ondertussen wordt je haar volledig gestyled. Je kunt kiezen uit veel verschillende kapsels, en je krijgt ook advies over wat er bij jou het beste past. Je haar laten knippen of kleuren, kun je daar niet doen. Maar je vertrekt alvast met een professioneel kapsel. Leuk en vooral handig als je daarna de bloemetjes gaat buitenzetten!

limoen


Deze bar is slechts 2 weekenden open, op 8 en 9 april en op 15 en 16 april, dus reserveren is een must! Voor deze leuke ervaring kun je terecht in de Wiegstraat 24 in Antwerpen. Op vrijdag is de bar open van 16 tot 21 uur en op zaterdag van 15 tot 21 uur. Je kunt je registreren op StudioPro.be.