Freaks en griezels overrompelen Bobbejaanland

’t Engste Land.

Met Halloween wordt ’t Leukste Land in Lichtaart even ’t Engste Land. Tussen 15 oktober en 6 november hangt er een vloek boven Bobbejaanland. Gruwelijke mutanten, bloeddorstige freaks en gewetenloze monsters zijn op vrije voeten en ze willen maar één ding: jouw bloed. Er zijn vijf griezeldoolhoven, 2 scare zones en meer dan 80 monsters. Nieuw dit jaar is de show van de wereldberoemde illusionist van eigen bodem, Aaron Crow.

Aaron Crow

Op 29 oktober was de eerste Halloween Nocturne waar bezoekers sidderden, beefden en de longen uit hun lijf gilden. Wie de tweede nocturne niet wil missen, kan op 31 oktober nog naar het park afzakken. Bij valavond steekt plots een bedwelmende mist op en hebben de griezels uit The Wicked West & Haunted Woods het op jou gemunt. Het park is die dag open tot 22 uur en de avond wordt afgesloten met vuurwerk en gratis nachtmerries voor iedereen.
Het najaar is altijd een groot succes bij Bobbejaanland. In die periode worden dan ook kosten noch moeite gespaard. Zo heeft de organisatie de show ‘Fear Theater’ van Aaron Crow kunnen boeken. Deze durfal is afkomstig uit Ruiselede, maar doet mensen over heel de wereld angsten overwinnen met zijn adembenemende combinatie van magie, levensgevaarlijke stunts en duizelingwekkende illusies. Zo schopte hij het zelfs tot de halve finale van ‘Britain’s Got Talent’, stond hij op Broadway in New York, in The Sydney Opera House en won hij meerdere internationale prijzen.

De 5 doolhoven hebben voor elk wat wils. Wie 16+ is en voor niets terugdeinst, kan op eigen risico ‘The Doll Factory’ bezoeken. Daarin draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Geen probleem! Zo lang je er maar genoeg voor betaalt. Klein detail: ze moeten nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden. En oh ja, de onderkoelde topchirurg heeft het gemunt op die van jou!
Ook ‘House of Phobia’ (16+) is niet voor doetjes. In dit lab van de krankzinnige professor Bob is een experiment op het menselijk brein compleet uit de hand gelopen.

In ‘Bazaar Bizarre’ (12+) hebben horrorclowns zich verzameld met één missie: jou doen gillen als een klein meisje. En daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.
Een aangenaam nachtje beleef je niét in ‘Nightmare Motel’ (12+). Na het inchecken krijg je een sleutelbos mee, maar toch blijven de deuren gesloten. En er zijn nog een paar oude hotelbewoners die ze niet allemaal op een rijtje hebben. Hoe ontsnap je uit deze unieke escape room?
Het nieuwste doolhof ‘The Bug Escape’ is geschikt voor het hele gezin. Het hof zit met een insectenplaag. Door verschillende raadsels op te lossen, kun je aan de kriebelende beestjes ontsnappen.

Video “Bobbejaanland – Halloween 2016:”