Chauffeur leegt bakkerstruck voor bestuurders

Vriendelijke bestuurder deelt inhoud bakkerstruck uit aan ingesneeuwde Japanse automobilsten.

sneeuwbakkersproducten0Vorige vrijdag trof de grootste sneeuwstorm van het afgelopen decennium het gebied van Tokio.  Bij de meest getroffenen waren de automobilisten op de Chuo-snelweg die door de bergachtige Yamanashi-regio in Tokio loopt.

Een meter sneeuw zorgde ervoor dat de auto’s en vrachtwagens hun reis niet konden voortzetten.  Meer dan 60 knooppunten op de weg waren afgesloten wegens onveilige rijomstandigheden.

sneeuwbakkersproducten1

Een bestuurder van een truck vol bakkerijproducten besefte dat hij waarschijnlijk niet meer voor de vervaldatum zou kunnen leveren.  Hij besloot al het gebak en brood weg te geven aan iedereen die ingesneeuwd was.

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]Hij tweette: “Aan iedereen bij de uitgang van het Otsuki-knooppunt: wij hebben een volle lading brood dat bijna vervalt in de vrachtwagen geparkeerd bij de uitgang.  We delen het uit aan iedereen die wil, dus kom alsjeblieft.”[/highlight]

sneeuwbakkersproducten2

Het duurde niet lang voor er een massa hongerige automobilisten rond de vrachtwagen stond.

sneeuwbakkersproducten3

Uiteindelijk werd de sneeuw geruimd en kon iedereen zijn reis voortzetten.  We zijn ervan overtuigd dat de dankbaarheid voor de vrijgevigheid van de truckbestuurder ver buiten de vervaldatum van het uitgedeelde voedsel zal blijven duren!

https://twitter.com/kojisan0104/status/434845198686773248

https://twitter.com/qurra21/status/434913928196284417