5 vaders onthullen de momenten waarop hun schoonzoon hen positief verbaasde

Appreciatie.

Met je schoonfamilie moet je geluk hebben en dat geldt in beide richtingen. Een schoonzoon of -dochter kan mee- of tegenvallen. En soms verandert je mening over de persoon doorheen de jaren. Deze vijf vaders vertellen op de site Reddit waarom ze hun schoonzoon niet kunnen missen.

1.

Mijn jongste zoon heeft een spierziekte die hem zeer zwak maakt. Hij kan wandelen, maar als hij rent of springt, valt hij regelmatig. Hij is zestien jaar en vindt dit zeer vernederend.
We waren in een restaurant en mijn zoon stond naast mij met losse schoenveters. Tot mijn spijt viel hij en door zijn zwakte, kon hij zichzelf niet tegenhouden. Hij viel zwaar op de grond in het midden van een druk restaurant. De vriend van mijn dochter ging, zonder een seconde te twijfelen, bij hem op de grond liggen en vroeg hem: “hoe is het daar beneden?” Hij bleef even liggen om met hem te praten en de gêne van mijn zoon weg te nemen.
Hij heeft mijn zoon altijd als zijn kleine broer behandeld en die onzelfzuchtige actie was onvergetelijk. Het is onnodig om te zeggen dat ik sindsdien van hem hou als van een zoon.

Mikechatdoc
(lees verder op de volgende pagina)