Tennisser Novak Djokovic speelt tegen een tank. Bekijk zelf wie wint

Wie is beter dan Novak Djokovic? Het moet al een tank van een tennisspeler zijn!

De Serviër Novak Djokovic (27) is momenteel de absolute nummer 1 van het professionele mannentennis. De jongste tijd blijken noch Federer noch Nadal opgewassen tegen het verbluffende spel van de sympathieke sporter.

Net zoals Usain Bolt (28) een fenomeen is in de atletiek wordt ook Novak op zijn terrein de jongste tijd vaak gesolliciteerd voor quasi onmogelijke stunts of publicitaire spektakels. Usain liep al eens een 100 meter tegen een profwielrenner en een renpaard. Daar ontving hij dan wellicht een ton geld voor, maar van strijden met gelijke wapens was zelfs geen sprake.

[related-posts]

Tegen Novak Djokovic pakte men onlangs uit met een echt wapen om met hem een spelletje tennis te spelen: … een tank! Met name een M1 Abrams legertank die beschouwd wordt als één der snelste en meest doeltreffende oorlogswapens bij een grondoffensief. Zou deze tank in staat zijn de opslagen van meer dan 200 km/u op te vangen die Novak over het net zwiepte?

Een paar weken geleden verscheen het resultaat ervan op YouTube.  Hieronder de video.

[related-posts]

Video Novak Djokovic tennist tegen tank:

Net als jij en ik trapten bijna 2,5 miljoen kijkers in de val. Dit filmpje is immers getrukeerd van begin tot einde, al werden er wel reële beelden ingelast van de recente Australian Open. Het is ‘een grapje’ van de Amerikaanse acteur en filmmaker Michael Shanks die voor deze gelegenheid één van de beste specialisten ‘visual effects’ onder de arm nam. Een geslaagde samenwerking, toch?