Mevrouw Buffel vandaag begraven: bloemist plaatst aangrijpend eerbetoon

Stephanie De Buysser.

Stephanie De Buysser overleed vorige donderdag op 39-jarige leeftijd ten gevolge van darmkanker. Deze voormiddag werd ze begraven in het West-Vlaamse Beernem. De volledige delegatie van KRC Genk, de werkgever van haar echtgenoot Thomas Buffel, woonde de plechtigheid bij, net zoals vele andere bekende koppen uit de voetbalwereld en fans van de Limburgse club.

Het koppel was vorige zomer nog maar net getrouwd en dat huwelijk werd mee opgefleurd door de Brugse bloemist Frederik Van Pamel. Hij plaatste een mooi eerbetoon op Facebook met de volgende woorden: “Ter nagedachtenis van Stéphanie laten wij dit filmpje zien van hun huwelijk een half jaar terug. Een prachtige bruid die in haar strijd tegen kanker nooit haar mooie lach verloor en er alles aan deed om haar gezin gelukkig te zien.”

“Het was toen voor mij een heuse opdracht omdat het huwelijk volledig in het geheim doorging, en op de getuigen na niemand afwist van dit huwelijk. Wat toen als een prachtig sprookje plaatsvond, krijgt nu een donkere schaduw…”

Video: Mevrouw Buffel vandaag begraven: bloemist plaatst aangrijpend eerbetoon