Dries Mertens flirt met presentatrice en die reageert daarna op het voorval

0
1078

Aletha Leielmeijer.

Napoli speelt vanavond in de Champions League op verplaatsing bij Feyenoord in Rotterdam en zo komt Dries Mertens nog eens terug in Nederland, waar hij zijn doorbraak beleefde bij FC Utrecht en PSV.

FOX Sports-presentatrice Aletha Leielmeijer stelde hem op de persconferentie voor de match enkele vragen en de Rode Duivel reageerde daarbij met een erg opvallende Het is leuk om jou ook terug te zien.

Video: Dries Mertens flirt met presentatrice en die reageert daarna op het voorval


(lees verder op de volgende pagina voor een reactie van Aletha)

De presentatrice krijgt wel vaker te maken met voetballers die haar complimentjes geven. “Ik heb nog nooit oneerbare voorstellen gehad. Bovendien heb ik sowieso niet het gevoel dat ik me, omdat ik vrouw ben, extra moet bewijzen”, vertelt ze aan RTL Nieuws.

“Ik ben er niet gevoelig voor als voetballers vragen of ik vrijgezel ben en ik neem het ook niet serieus. Als je één vrouw tussen honderden mannen zet, is het logisch dat iemand weleens iets probeert. Het blijven toch haantjes.”

“Soms krijg ik wel eens met spreekkoren van fans te maken zoals Daar moet een piemel in, aan de ene kant is het stom, aan de andere kant kan ik me er niet heel druk om maken. Een voordeel is dat je als vrouw tijdens langere interviews meer persoonlijke antwoorden krijgt, de spelers zijn openhartiger. Misschien ook omdat vrouwen meer empathie hebben.”

GEEN REACTIES