Cristiano Ronaldo verkleedt zich als dakloze en maakt kind blij

Ronaldo vervult onverhoopte kinderwens.

Hoeveel jonge jongens zouden er niet van dromen om later in de voetsporen te treden van een Ronaldo of een Messi? Veel, heel veel! De meeste kunnen ook een aardig stukje voetballen en op het eerste gezicht kan deze knaap dit ook. Waar hij ook gaat, overal heeft hij zijn voetbal mee en maakt van elke gelegenheid gebruik om zijn balcontrole en dribbeltechniek bij te schaven. Zelfs in het hartje van Madrid. Op deze manier hoopt hij ontdekt te worden door één of andere talentscout.

In de hoofdstad van Spanje kan iemand als Cristiano Ronaldo nog nauwelijks buitenkomen. Het Portugese voetbalwonder is de sterspeler van Real Madrid en zijn doen en laten worden er op de voet gevolgd. Voor beroemdheden als hij is het dan ook geen ijdele hoop om ooit nog eens anoniem door het leven te gaan. Wellicht daarom ging hij maar al te graag in op het voorstel om voor een Spaanse tv-zender in de huid te kruipen van een papperige straatvoetballer.

[related-posts]

‘Nooit met vreemden praten!’ is wereldwijd dé boodschap voor jonge knapen, maar als de voetbalmicrobe kriebelt, zou ook jij maar moeilijk kunnen weerstaan aan de verleiding, wanneer plots een man opduikt die een aantal voetbalkunstjes demonstreert die je nooit eerder zag. Het klikt meteen tussen de jongen en oude, vieze man, maar dat vieze mannetje blijkt uiteindelijk niemand minder te zijn dan Cristiano Ronaldo zelf!

De knaap wist met zijn emoties duidelijk geen blijf, maar Cristiano zelf genoot kennelijk van zijn acte de présence en was niet weinig blij dat hij een onverhoopte kinderwens in vervulling kon zien gaan.

Video “Cristiano Ronaldo als dakloze”: