Als je weet waarvoor deze 2 lijntjes in Ronaldo zijn kapsel staan, zal je nooit meer hetzelfde naar hem kijken

CR7.

Cristiano Ronaldo wordt samen met Lionel Messi beschouwd als de beste voetballer van het moment en de voorbije tien jaar. Afgelopen zomer pakte hij met Portugal de Europese titel op het EK in Frankrijk. Tijdens dat toernooi had Ronaldo twee opvallende streepjes in zijn kapsel geschoren. Iedereen dacht dat het om een fantasietje ging van de sterspeler, maar nu blijkt dat die twee streepjes wel degelijk een speciale betekenis hadden.

Ronaldo staat altijd in het middelpunt van de belangstelling omwille van zijn kwaliteiten en gedrag op het veld. Velen houden van hem, anderen vinden hem onbeleefd en arrogant. Maar hij heeft duidelijk ook een hart van goud.

De aanvaller van Real Madrid kwam in contact met een kind dat getroffen was door kanker en hij besloot zelf voor alle kosten op te draaien. Tijdens die behandeling moest het jongetje een operatie ondergaan waaraan hij 2 littekens aan de zijkant van zijn hoofd overhield. Speciaal daarom besloot Ronaldo deze 2 lijntjes, als teken van steun, ook in zijn kapsel te verwerken.

ronaldoreal